Har du redan ett ID?

Logga in till Brf Sjöportsterrassen - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Brf Sjöportsterrassen - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs mer
Välkommen till Brf Sjöportsterrassen

I en kulturhistorisk varvsmiljö på Eriksberg ligger Bostadsrättsföreningen Sjöportsterrassen. Här finns totalt 52 välplanerade lägenheter i ett sex våningar högt tegelhus med skarpa vinklar, utblickar mot älven och en behaglig gårdsmiljö i härligt söderläge. Här får du ett alldeles lagom centralt boende. I detta lugna kvarter har du nära till de stora grönområdena, service runt hörnet, kajpromenaden i området och staden en kort båttur bort. En stor fördel med att bo i Brf Sjöportsterrassen är att Seniorgården står som avsändare. Hos oss får du alltid fler kvadrat än de du betalar för. Här finns gemensamhetslokal, övernattningsrum, lägenhetsförråd, cykelplatser och garage i källaren.

Eriksberg är en unik plats på Göteborgskartan. Om du någonsin har promenerat längs kajen så vet du varför. Utmed hela kajpromenaden finns det ett rikt utbud av kaféer och restauranger, skulpturer och statyer. De många uteserveringarna bjuder på en fin utsikt mot älv och stad. På senare år har Eriksberg blivit ett populärt bostadsområde. Det är förståeligt då ingen annan stadsdel i Göteborg kan erbjuda ett lika vackert vattenläge. På sommaren är Eriksberg det närmsta en medelhavsort du kan komma utan att lämna staden.

Brf Sjöportsterrassen bor granne med Eriksbergshallen. I denna moderna evenemangslokal anordnas konserter, mässor, event och andra tillställningar med plast för upp till 2 000 personer. Färjenäsparken finns också i närmiljön med sina slingrande promenadstigar, mäktiga utsiktplatser och historiska minnesmärken som Karl IX:s kyrkoruin.

Postadress till Bostadsrättsföreningen är:

Brf Sjöportsterrassen
Östra Eriksbergsgatan 104
417 64 Göteborg

 

 

Brf Sjöportsterrassen
brfsjoportsterrassen.se
Seniorgården  - Möjligheternas boende
www.seniorgarden.se